За Radianz

Находчивата комбинация между технологии и природни ресурси придава на кварцовите повърхности на Samsung Radianz България вид и усещане за естествен гранит заедно с предимствата на хигиеничността и трайността. С кварцовите частици се създават красиви, естествено изглеждащи повърхности. Предлаганите от Radianz облицовки почти не се нуждаят от поддръжка, с полиран и гладък покривен пласт, който е с висока степен на устойчивост на надраскване и петна. Продуктът не изисква уплътнител и восък както естествения камък.

Популярните повърхности за плотове включват – естествен камък, гранит, мрамор и кварц – композитен камък, който е най-бърз темп на растеж в сектора. Независимо дали строите къща, обновявате кухнята си или оформяте търговски пространства, ресторант или бар, композитният камък ще добави неповторима нотка на елегантност към мебелите, които сте подбрали.

Умелото комбиниране на кварц и полимери придава на цялата плоча Radianz консистентен и хомогенен цвят. Благодарение на тази хомогенност, лесно можете да изберете продукт като разглеждате мостри, а не отделни плочи.

Повърхностите Radianz™ ще продължат да изглеждат толкова добре както и в деня на тяхното поставяне!

 Info_2

УСТОЙЧИВОСТ НА НАДРСКАВАНЕ

Повърхността Radianz се състои от около 93% кварц, един от най-твърдите минерали, срещани в природата. Ето защо Radianz Quartz е значително по-твърд от гранита и е с висока степен на устойчивост на надраскване. Следователно, повечето гранитни повърхности трябва периодично да бъдат третирани с уплътнител и да се полагат подходящи грижи за поддържането им. За разлика от тях, Radianz не се нуждае от третиране с уплътнители и надминава продукта по отношение на устойчивостта си на надраскване, което е гаранция за неговата дългогодишна трайност и красота.

УСТОЙЧИВОСТ НА ТОПЛИНА

Radianz е с висока степен на устойчивост на повреди от топлина. Нормалното му излагане на температури при готвене не би го повредило. Все пак е препоръчително да използвате подложка или поставка за горещи кухненски съдове, за да предпазите повърхността от темературни разлики над 275 C.

ПОВЪРХНОСТ БЕЗ ШУПЛИ

Radianz е нешуплест продукт. Той е с висока степен на устойчивост спрямо бактерии и петна, например от червено вино, мазнини за готвене и други разляти течности. Благодарение на това продуктът на практика не изисква поддръжка, тъй като не се нуждае от нанасяне на уплътнител или периодично полиране.

ЛЕСНИ РУТИННИ ГРИЖИ

Въпреки, че определихме Radianz като продукт с висока степен на устойчивост срещу надраскване, който не се нуждае от никаква поддръжка, прекомерно голяма сила или натиск могат да увредят неговия покривен слой. Предвид неговата красота и великолепни характеристики, съвсем малко грижи и поддръжка ще съхранят вида на плотовете Radianz толкова ослепителен колкото и когато сте ги закупили с години наред при полагане на правилните грижи. Можете просто да избърсвате повърхността с топла вода и pH-неутрален или неабразивен почистващ препарат и да изплакнете с чиста вода. За по-упорити петна, разгледайте насоките за грижи и поддръжка на Radianz.

БЕЗСРОЧНА ГАРАНЦИЯ

Уверени сме в качеството на продуктите Radianz. За да гарантираме вашето удовлетворение с гордост ви предлагаме безсрочна гаранция.

Ще поправим или заменим безплатно продуктите в случай на производствен дефект. Гаранцията не подлежи на прехвърляне на нов собственик на дома в рамките на нейния срок.

УСТОЙЧИВИ ЦВЕТОВЕ

Продуктът Radianz се предлага в 14 разцветки с различна големина на кристалите, придавайки завършен вид на почти всеки проект за кухня. Производственият процес при Radianz предлага устойчиви и непроменящи се цветове и хомогенна текстура на целия плот. Външният вид на избрания естествен камък, например гранит, може да варира, което затруднява поставянето на избраната мостра в плота.

ПРИЛОЖЕНИЯ

Radianz е атрактивен, траен и лесен за поддръжка продукт за повърхности в търговски помещения. Често използван в приемни пространства в офиси, търговски площи за излагане на стоки и заведения, предлагащи здравни грижи, Radianz е една от малкото повърхности, одобрени за ползване в помещения за приготвяне на храна в ресторанти. Radianz е хомогенен материал, което гарантира хомогенността на разцветката по целия плот. По-долу са посочени някои примери за места, където Radianz може да се използва - Плотове (в жилищни, търговски, ведомствени или лабораторни помещения)

 • Мивки в обществени тоалетни
 • Обществени тоалетни
 • Стенни/ работни повърхности
 • Плотове на маси и плотове за сервиране/ щандове
 • Зони за прием / работни места на медицински сестри
 • Зони за обществено хранене и обществени пространства
 • Первази на прозорци

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

 • Висока степен на устойчивост на удар
 • Висока степен на устойчивост на петна и надраскване
 • Висока степен на огнеупорност
 • Хигиеничност (не благоприятства развитието на бактерии)
 • Няма шупли (непропусклив за влага)
 • Съответствие с NSF (безопасен при контакт с храна)

Съответствие с NSF (Национален санитарен фонд на САЩ)

Продуктите Radianz са сертифицирани от NSF International за съответствие със стандарт 51 на NSF/ANSI за материали и компоненти, използвани в оборудване в заведения за хранене. С това се потвърждава, че продуктът може да се използва в зони за обществено хранене, в ресторанти, здравни и образователни заведения, административни и обществени сгради.